O sora si un frate sintem la parinti…

n1173297745_30306716_8496

Lacrimi imi curg. Nu,nu e din cauza unui film tragic si nici a unei carti cu final drastic.(stiu,cacofonie:”>) E realitate.

E aproape miezul noptii. Au mai ramas vreo cincisprezece minute,iar eu citesc un blog. Este a unei colege de liceu. Scrie despre Ea. Dupa titlul eseului crezusem ca e o oarecare poveste de dragoste, dar nu. Vorbeste despre sora ei, despre departarea care o farima. Imediar imi aduc aminte de fratele meu care doarme in odaia de alaturi. Imi dau seama ca deja creste, iar curind va pleca de acasa. Ma doare. Altii ar zice sa ma impac. Dar nu pot. Ne unesc momente sfinte. Asta e ceea ce numim frate si sora. Nu le pot i compara cu nimic,nu le poti da o definitie, nu poti cumpara si nici vinde. Asa ca oricit as da nu-mi pot imagina viata fara EL. Ore in sir de cearta,razboaie, lucruri stricate dupa care o calda imbratisare si se uita totul.

n1173297745_30234410_32871

Da, constiintizez ca asa e scris si oricum fiecare va trebui sa isi construiasca viata sa, familia sa.  Stiu,trebuie sa ma maturizez…Sa trec peste, Dar inca imi pare imposibil. Pare banal,dar asta simt. As vrea sa-l imbratisez, sa-i simt mirosul, dar nu vreau sa-i nelinistesc somnul. Mai bine ar fi sa-l privesc dintr-o parte.

Citesc emotiile acestei fete si vad ce ma asteapta. Dar ma stapinesc si ascund lacrimile in adincul sufletului. Decid sa merg la culcare,dar mai fac un click si citesc comentariile. Printre randuri vad numele Lui.  Scrie: „super, bravo..:)
am shi eu una sh te intzeleg k tot o iubesk tare tare..:)”

Ma apuca isteria,iar siroaiele de lacrimi se impotrivesc vointei mele si tot curg si curg…Mi-as vinde sufletul pentru a retrai momente de trecut. Momente de frate si sora sub acelasi acoperis. Fericire si durere impartasite intre a noastre suflete.

n1219291792_86140_4802

Stiu vom ramine frate si sora chiar daca ne despartim,dar asta  nu ma linisteste. Maturitatea nu te ajuta. Iubesti-ti fratele/sora. Profita de clipele impreuna…Iubeste…

This entry was posted in Cu sens...sau fara.. Bookmark the permalink.

2 răspunsuri la O sora si un frate sintem la parinti…

 1. traia spune:

  sa incep cu „inceputul”.

  in primul rind felicitari pentru blog`ul pe care il ai. nu shtiam ca scrii,si am ramas placut surprinsa cind ,intimplator, am nimerit aici.

  in al doilea rind,nu-mi pot stapini emotiile…sunt atit de uimita ca exista un articol paralel celui pe care l-am scris eu,si ideea a pornit exact de la emotiile pe care le-am prezentat eu intr-un mic monolog.

  ma bucur foarte mult ca exista reactii la ceea ce am scris,si ai creat un articol atit de bun, pornind de la postarea mea.
  iti multumesc si ..iti doresc mult succes in continuare in lumea blog`urilor

 2. nutzza spune:

  Daca cinstit nu m-as fi gindit niciodata ca ai fi ajuns sa citesti,dar in momentul in care iti citeam eu rindurile tale in mine erau atitea emotii ca trebuit sa le scriu. In fine iata si rezultatul.:)
  Sint sigura ca nu e singura reactie,dragostea dintre frati este cea mai mare si expune cele mai furtunoase sentimente si cele mai dulci.
  Mersi …))))

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s